Pere Arquillué, el 13 d’octubre, a Figueres

Data:

Pere Arquillué protagonitza “El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc”, un monòleg a set veus sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets. L’interpretarà el divendres 13 d’octubre, a les vuit del vespre, a La Cate.

El cos d’un jove de disset anys apareix mort, vestit únicament amb un banyador vermell i unes vambes d’esport al mig d’un camp de farratge. La troballa d’aquest cadàver inicia aquest text per a un únic intèrpret, on a través de diverses veus -com si es tractés d’un ritual d’exorcisme- ens endinsarem en aquest fet i en el bellíssim paisatge rural d’un petit poble on, aparentment, mai passa res. Coneixerem alguns dels seus habitants, els secrets que s’hi amaguen i, sobretot, la figura del seu pare, en Ramis, que va morir fa una dècada i esdevé una peça crucial en aquest Rashomon.

“El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc” ha obtingut el Premi de la Crítica a millor text (Josep Maria Miró) i el Premi de la Crítica a millor actor principal (Pere Arquillué). Una coproducció de Temporada Alta i Teatre Romea.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Visca els arbres!!!

500 nens i nenes de tercer i quart de...