Voleu veure l’interior de l’edifici Rhodes? Veniu, seguiu-nos.

Data:

L’arquitecte municipal Joan Falgueras explicava fa tot just unes hores al Diari de Figueres que l’edifici Rhodes, construït als anys 70 per l’arquitecte figuerenc Pelayo Martínez, recuperarà la seva vida i vitalitat. El propietari actual ha obtingut els fons Next Generation a què aspirava i aquest fet desencallarà l’inici de les obres de rehabilitació de l’edifici i del seu interior. S’hi faran 42 pisos, 4 despatxos i 2 locals als baixos, dedicats a temes de formació.

La façana es netejarà perquè l’edifici llueixi com abans. Serà un edifici 100% eficient energèticament amb aerotèrmia, plaques solars i aïllaments que permetran que no consumeixi eneregia de la xarxa ja que ell produïrà la seva pròpia energia. Aquest factor diferencial li ha permès obtenir els fons europeus Next Generation.

La compra de l’edifici i la rehabilitació que vindrà ara han estat possibles gràcies a l’Agència Catalana de l’Habitatge i a l’Institut Català de Finances. La gestió dels pisos es farà entre la Fundació Sociohabitat (projecte social que s’encarrega de crear i adaptar espais i instal.lacions abandonades per a l’establiment de projectes socials) i l’Ajuntament de Figueres. Els pisos seran de lloguer a preu assequible per a joves i gent gran.

Diari de Figueres ha entrat a l’edifici Rhodes i té la satisfacció de mostrar-vos-en el seu estat actual, molt conservat, com ens deia fa uns dies Joan Falgueras. Entreu amb nosaltres!

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Oriol Font i Esther López guanyen el 38è Open de Fires de tennis

Les instal•lacions del Club Tennis Figueres han acollit dissabte 20 de...

La Ciutat de Barcelona dedicarà uns jardins a la figuerenca Montserrat Minobis

La Ponència del Nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona, reunida...

La UE Figueres es queixa d’haver estat exclosa de la Copa del Rei 2024/2025

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Figueres es...

Figueres canvia el model d’algunes fonts per evitar-ne usos incívics

L’Ajuntament de Figueres ha procedit, a partir d’aquest divendres...