Figuerencs famosos: Mónica Naranjo

Data:

Fa tres setmanes ens va deixar Josep Maria Ortega, conegut, apreciat i respectat per tothom tant a Figueres com als altres llocs a on ha viscut i treballat. En els darrers dies de la seva vida, ens va enviar un paquet d’articles de la seva secció Curiositats de Figueres que havia escrit per al Diari de Figueres. Per a nosaltres és un orgull i un honor difondre’ls i una modesta i petita manera de retre-li homenatge i tenir-lo en el nostre record.

Curiositats de Figueres.

Josep Maria Ortega.

Mónica Naranjo Carrasco, coneguda popularment per Mónica Naranjo,va néixer a Figueres, el 23 de maig del 1974, de pares andalusos. El seu pare, de Màlaga i la seva mare, sevillana, que, als anys 60, van emigrar a Catalunya i en concret a la capital alt empordanesa on tingueren tres fills. Monica Naranjo  és cantant, compositora, productora musical i presentadora.

Mónica sempre va voler ser cantant. Als 14 anys va iniciar a rebre classes en una escola de cant. La seva carrera musical va començar el 1994, quan tenía 20, anys, a Méxic, on va treure el seu primer disc, amb el títol de “Mónica Naranjo”, amb la productora Sony Music que ja va ser tot un èxit a les llistes musicals. Al llarg de la seva discografia podem trobar estils tan variats com la samba, la batucada, el rèquiem o el dance electrònic. Amb el seu disc “Palabra de mujer”, va vendre més de dos milions i mig de còpies només en el seu primer any, obtenint un disc de diamant.

Entre els seus premis i reconeixements musicals destaquen els seus tres World Music Awards, fet que la converteix en la cantant espanyola femenina amb més premis en aquesta categoria.

Pel que fa a la seva vida sentimental, es va casar per primer cop, el 1998, amb el seu representant Cristóbal Sánsano, de qui després de 4 anys de matrimoni es va divorciar. Posteriorment va conèixer l’Óscar Tarruella, ex mosso d’esquadra, que es va convertir en el seu segon marit. Aquest va aportar a la parella un fill d’una relació anterior, Aitor, a qui Mónica va adoptar com si fos seu.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Els sardanistes han recordat Carles Mauné Alay

La llarga setmana de revetlles ha començat a Figueres...

Les Coses d’en Xavi Jiménez: Una mica de castell i una mica de comerç

En Xavier Jiménez Santamaria continúa buscant i posant tots...

Voleu veure l’interior de l’edifici Rhodes? Veniu, seguiu-nos.

L'arquitecte municipal Joan Falgueras explicava fa tot just unes...

Acte de cloenda del curs UNED sènior a Figueres

Ahir, dimecres 19 de juny, l'alcalde Jordi Masquef i la regidora Anna...