L’exposició “Rahola foto 2023” arriba a La Cate aquest juliol

Data:

La Sala d’Exposicions de La Cate acull del 5 al 31 de juliol de 2024 la mostra «RaholaFoto2023», organitzada per l’Oficina de Difusió de la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

L’exposició «RaholaFoto2023» té la seva gènesi en els Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que cada any promouen la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya amb l’objectiu de reconèixer la tasca de la professió periodística a les comarques gironines.

Aquest vespre, a la inauguració que es farà a les set, el públic present tindrà el plaer de comptar amb Dolors Gibert, flamant guanyadora de la darrera edició, a més d’altres guardons de renom com el premi Lux de fotografia.

La mostra presenta una selecció de disset imatges d’onze professionals del fotoperiodisme que, amb la seva mirada personal, aconsegueixen fer reviure en imatges l’any 2023. La majoria de les fotografies tenen la persona com a protagonista, seguint el lema Homo mesura: la persona com a mesura de totes les coses.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Oriol Font i Esther López guanyen el 38è Open de Fires de tennis

Les instal•lacions del Club Tennis Figueres han acollit dissabte 20 de...

La Ciutat de Barcelona dedicarà uns jardins a la figuerenca Montserrat Minobis

La Ponència del Nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona, reunida...

La UE Figueres es queixa d’haver estat exclosa de la Copa del Rei 2024/2025

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Figueres es...

Figueres canvia el model d’algunes fonts per evitar-ne usos incívics

L’Ajuntament de Figueres ha procedit, a partir d’aquest divendres...