La darrera classe i la darrera entrevista en actiu del professor Francesc Canet

Data:

Aquesta foto, feta pel Diari de Figueres, té un valor especial. Es tracta de la darrera classe del professor Francesc Canet a l’Institut Ramon Muntaner. Se’n va, es jubila. Als 70 anys.

Testimonis excepcionals: els alumnes de Primer de Batxillerat, a la classe d’Història Contemporània. I nosaltres. Que hem filmat els darrers minuts de la darrera classe impartida per Canet. Amb l’autorització del propi Francesc Canet, dels alumnes i de la direcció de l’Institut, a qui agraïm les facilitats donades.

Francesc Canet, que va complir 70 anys el 29 d’abril i a part de professor ha estat també periodista, diputat a Madrid i vice-alcalde de Figueres, serà durant dos dies protagonista al Diari de Figueres. Ara i aquí podeu veure els darrers minuts de la seva darrera classe. Demà compartirem l’entrevista que li hem fet ara que li ha arribat el moment de jubilar-se.

Gràcies, Francesc Canet !

Ja hem vist els darrers minuts de la seva darrera classe. Ara ens interessem per la persona, pel professor que es jubila després d’unes quantes dècades en actiu i de vint anys, en dues etapes diferents, com a director de l’Institut Ramon Muntaner. Us deixem amb l’entrevista i a ell li diem: Bona jubilació, senyor Canet!

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

La Ciutat de Barcelona dedicarà uns jardins a la figuerenca Montserrat Minobis

La Ponència del Nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona, reunida...

La UE Figueres es queixa d’haver estat exclosa de la Copa del Rei 2024/2025

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Figueres es...

Figueres canvia el model d’algunes fonts per evitar-ne usos incívics

L’Ajuntament de Figueres ha procedit, a partir d’aquest divendres...

Florenci Mauné, vist per la seva filla Montserrat, el dia del 99è aniversari del seu naixement

Florenci Mauné i Marimont va néixer a Figueres el...