Benvinguts al Diari de Figueres, per Josep Adolf Estrader

Data:

#OrgulldeFigueres

Per Josep Adolf Estrader.

Escric aquest article en plena preparació estival del Diari de Figueres i el repasso una vegada i una altra hores abans de l’estena del Diari de Figueres. Quin goig de participar en la creació d’una nova eina de comunicació, un nou vehicle per portar tots els figuerencs amb ganes de ciutat i que el seu objectiu no sigui ni publicar abans que els altres ni treure exclusives cada cinc minuts ni lloar els uns per destruir els altres. En qualsevol d’aquests casos, jo m’hauria quedat a casa. Per què embarcar-s’hi? Per treure’n què? No, res, fora. El Diari de Figueres no serà això.

La màxima del diari és generar orgull de Figueres, com diu l’hashtag que hem creat. Generar-lo en aquells que l’han perdut, en aquells que arriben, en aquells que formen part des de fa molts anys del seu paisatge urbà i s’aferren al millor que té Figueres… Orgull de l’Empordà de qui en som capital, de tants homes i dones que excel.leixen en el seu treball, voluntarisme, innovació… Orgull dels racons que en formen part, de la nostra Història, de les tradicions que ens fan diferents, dels museus, clubs, associacions, monuments, flaones, de la riera de Galligans, del parc-bosc, del castell… Orgull de Figueres.

Pugeu amb mi per a aquesta aventura? Tenim molt a escriure, junts, a ensenyar, a escoltar, a compartir i difondre. En clau positiva. I constructiva. Oi que sembla que no pugui ser?

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Audicions de sardanes entre el 23 d’abril i el 5 de maig

El Foment de la Sardana Pep Ventura, que presideix...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...