L’alcalde fa tancar la plaça Nova Icària durant les nits per garantir el descans veïnal

Data:

L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, es va reunir fa uns dies amb veïns de l’entorn de la plaça Nova Icària per acordar solucions a l’incivisme que pateixen en aquesta plaça, especialment durant les nits.

La primera mesura ha estat pactar un horari de tancament nocturn durant l’estiu, que serà de 22h a 7h, i a l’hivern el tancament es farà a les 21h.

Aqueta tasca la realitzaran els serveis municipals de l’Ajuntament i des del govern confien que sigui una mesura efectiva per millorar el descans veïnal.

L’alcalde Masquef ha destacat “l’incivisme és un dels principals problemes i preocupacions dels barris de Figueres, especialment a l’estiu. Allà on sigui possible actuar amb rapidesa ho farem, perquè fer de Figueres una ciutat on s’hi visqui bé també passa per fer front a l’incivisme i cercar mesures que millorin la conviència”.

Per tal de millor el descans veïnal i evitar els actes incívics, l’Ajuntament de Figueres ha començat a regular l’horari d’obertura i de tancament de la Plaça Nova Icària. L’horari d’estiu és de les 7 del matí a les 10 de la nit, i el d’hivern, de les 7 a les 9 del vespre.

Aquesta és una reivindicació de fa molt de temps dels veïns de la zona, que es queixen i pateixen l’incivisme en aquesta plaça.

Després de reunir-se amb els veïns, el Govern municipal ha procedit a regular-ho per apaivagar els actes incívics que es produeixen, sobretot, durant els mesos d’estiu.

Jordi Masquef: “l’incivisme és un dels principals problemes i preocupacions dels barris de Figueres, especialment a l’estiu. Allà on sigui possible actuar amb rapidesa ho farem”

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Els sardanistes han recordat Carles Mauné Alay

La llarga setmana de revetlles ha començat a Figueres...

Les Coses d’en Xavi Jiménez: Una mica de castell i una mica de comerç

En Xavier Jiménez Santamaria continúa buscant i posant tots...

Voleu veure l’interior de l’edifici Rhodes? Veniu, seguiu-nos.

L'arquitecte municipal Joan Falgueras explicava fa tot just unes...

Acte de cloenda del curs UNED sènior a Figueres

Ahir, dimecres 19 de juny, l'alcalde Jordi Masquef i la regidora Anna...