La imatge de l’estiu

Data:

Sabeu què és? Un dels punts d’hidratació a la via pública que ha muntat l’empresa municipal de serveis Fisersa als carrers de Figueres. Les fortes temperatures augmenten la necessitat, sobretot de les persones més fràgils (gent gran, nens, persones malaltes…), de beure aigua. L’Ajuntament de Figueres, conscient d’aquesta necessitat, ha instal.lat catorze fonts a la ciutat, la ubicació de les quals trobareu en el plànol sota d’aquestes línies.

La bondat de l’aigua d’aixeta

L’aigua de l’aixeta té bona qualitat i és més sostenible en el seu conjunt que la d’ampolla. Amb aquesta mesura es pretén doncs també reduir la quantitat d’ampolles i llaunes que es llencen a la via pública com també els gots reutilitzables. L’aigua de l’aixeta té un impacte ambiental menor que el consum d’aigua envasada. La primera és entre 500 i 1.000 vegades més barata que la segona i té molt menys impacte en el medi ambient perquè no requereix d’ampolles de plàstic.

La hidratació

Ara que ha arribat la calor, cal tenir present la importància de la hidratació, indispensable perquè el nostre cos funcioni correctament i així evitar problemes de salut. L’aigua és imprescindible, perquè ens ajuda a regular la temperatura corporal, transporta els nutrients i en ella s’hi eliminen les substàncies residuals del cos. Encara que durant l’estiu tenim tendència a consumir aliments rics en aigua, com són la fruita, la verdura i les hortalisses, no en tenim prou. Quan fa tanta calor, suem per tal d’eliminar l’excés de calor i és imprescindible beure per recuperar aquesta aigua que hem perdut, per tal que el nostre cos pugui seguir realitzant les seves funcions.

Pel contrari, podríem patir les conseqüències de la deshidratació, que són molt greus, La deshidratació pot provocar mals de cap, marejos, vòmits, disminució del rendiment físic i mental, la fatiga o l’augment del ritme cardíac.

Les fortes temperatures augmenten la necessitat, sobretot de les persones més fràgils, de beure aigua. L’Ajuntament de Figueres, conscient d’aquesta necessitat, ha instal.lat catorze fonts a la ciutat

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Visca els arbres!!!

500 nens i nenes de tercer i quart de...