Visiteu gratuïtament durant un cap de setmana el patrimoni de Figueres

Data:

Figueres se suma el cap de setmana del 13, 14 i 15 d’octubre a les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. Al llarg de tots aquests anys les Jornades Europees de Patrimoni han permès conèixer la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural gràcies a la col·laboració de centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d’arreu del territori que any rere any han obert les portes de casa seva per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.

Des de divendres 13 d’octubre i fins diumenge, s’han organitzat diverses activitats gratuïtes a la ciutat de Figueres:

Divendres 13 d’octubre – 17.30h – Ruta Literària: La visita guiada per descobrir la ciutat de Figueres a través de la literatura; passejant pels espais dels escriptors vinculats amb la ciutat.

Dissabte 14 d’octubre – 17h – Street Art a Figueres: Itinerari comentat pels principals murals d’art urbà de la ciutat. Reserves a www.museuemporda.org

Diumenge 15 d’octubre – 16.30h – Sant Pere ens obre les portes: descobreix els secrets de la mil·lenària església de Sant Pere de Figueres i gaudeix de les vistes de l’Empordà des del seu campanar en aquesta visita guiada.

Diumenge 15 d’octubre – de 10.30h a 17h – Jornada de portes obertes al Castell de Sant Ferran. No inclou visita guiada.

✍️Reserves per les visites guiades: 972 503 155 o turisme@figueres.org Les Jornades Europees de Patrimoni compten amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Associació Capital de la Cultura Catalana.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Audicions de sardanes entre el 23 d’abril i el 5 de maig

El Foment de la Sardana Pep Ventura, que presideix...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...