Visita d’obres per als lectors i espectadors del Diari de Figueres

Data:

El regidor de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Figueres Pere Montserrat ens obre des d’avui i fins dimarts les portes dels pavellons Roser Llop i Rafel Mora, de la piscina municipal i de l’estadi Albert Gurt per ensenyar als lectors i espectadors del Diari de Figueres les millores que s’hi han fet i que s’hi estan fent. En aquest primer lliurament audiovisual, Pere Montserrat ens porta al poliesportiu Roser Llop per ensenyar-nos les obres d’accessibilitat que s’han fet als vestidors i l’ascensor d’accés a la graderia. Poseu-vos el casc i… som-hi!

Després de visitar ahir el poliesportiu Roser Llop, el regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Figueres ens porta avui a l’exterior de l’estadi Albert Gurt. Abans d’entrar-hi (demà), ens aturem al seu espai exterior per veure la rasa que s’hi ha fet per encabir-hi la nova tanca perimetral i explicar com funcionaran els seus accessos digitalitzats.

Estadi d’atletisme Albert Gurt. Des del mes de desembre (2023) l’estadi Albert Gurt està tancat per obres. Una nova pista de tartan i una tanca perimetral moderna i segura per al diàmetre complet del recinte esportiu seran el resultat principal d’aquestes obres, una vegada acabades, el mes de març. Visitem l’estadi per compartir aquest vídeo amb els lectors i espectadors del Diari de Figueres i ho fem de la mà del regidor d’Esports i Joventut Pere Montserrat.

A la piscina municipal coberta també s’hi han fet obres i millores, que el regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Figueres ens vol ensenyar.

El regidor de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Figueres Pere Montserrat ens fa visitar finalment el poliesportiu Rafael Mora perquè veiem el nou estat del parquet i les millores que s’hi han fet. En una propera fase, es cobrirà la pista exterior.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Visca els arbres!!!

500 nens i nenes de tercer i quart de...