Us presentem l’espot promocional de la Casa Natal de Salvador Dalí

Data:

Produït per l’Ajuntament de Figueres, aquest espot ha estat difós en primícia pel Diari de Figueres el dijous 25 de gener de 2024, al mateix temps que es presentava en societat a Madrid (en la seva versió en castellà) per part de l’alcalde Jordi Masquef i de la regidora de Cultura i Patrimoni Mariona Seguranyes.

El guió i la direcció de l’espot són de David Pujol, director de cinema guardonat pels seus documentals sobre la vida de Salvador Dalí, que acaba d’estrenar la seva darrera pel·lícula, “Esperando a Dalí”. Els tres actors que hi apareixen són els figuerencs Ernest Oller, Marta Aguilera i Marta Genís als quals l’Ajuntament de Figueres vol agrair la seva implicació i entusiasme.

www.casanataldali.cat

Sobre el director David Pujol

Format en escoles de cinema a la Universitat de New Haven (Connecticut, EUA) el 93 i, de tornada a Barcelona, al CECC amb Héctor Fáver el 95.

L’any 96 s’incorpora com a realitzador a la productora de publicitat La cosa de les pel·lícules, amb treballs per a companyies com Coca-Cola, Nestlé i el Diari de Catalunya.

El 2005 s’inicia la seva etapa com a director de documentals, que el porta a guionitzar i realitzar al costat de Ferran Adrià la sèrie de 9 capítols sobre la història del restaurant El Bulli, El Bulli, història d’un somni (2009), emesa diverses vegades per TVE. Posteriorment arriba la tv movie Morir en 3 actes (2011) per a TV3, i una nova i ambiciosa col·laboració amb Ferran Adrià, Documenting documenta: El Bulli en Kassel (2011), protagonitzada pel pioner del pop art Richard Hamilton.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Fires i Festes de la Santa Creu: Els gegants i en Berruga

Curiositats de Figueres. Una secció a càrrec de Josep Mª...