Unió, Esportiva, de Figueres… i Solidària

Data:

La Unió Esportiva Figueres organitza el 16 d’agost un torneig benèfic i solidari per recaptar diners en benefici de TEA Alt Empordà. El TEA, trastorn de l’espectre de l’autisme, és un trastorn del desenvolupament que es manifesta obstaculitzant l’aprenentatge d’habilitats de comunicació i de relacions socials i la capacitat per a regular de manera flexible la conducta i el pensament.

De les quatre de la tarda fins a la nit, es jugaran diversos partits entre la Unió Esportiva Figueres i la Unió Esportiva Olot, masculí, femení, juvenil i “integra”. L’alcalde Jordi Masquef, que ha participat a la presentació d’aquesta jornada solidària, ha publicat a les seves xarxes: “Us vull demanar a tots que el 16 d’agost omplim de solidaritat l’Estadi de Vilatenim amb les famílies amb nens amb TEA”.

Comptem amb vosaltres!

El TEA, trastorn de l’espectre de l’autisme, és un trastorn del desenvolupament que es manifesta obstaculitzant l’aprenentatge d’habilitats de comunicació i de relacions socials i la capacitat per a regular de manera flexible la conducta i el pensament

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Fires i Festes de la Santa Creu: Els gegants i en Berruga

Curiositats de Figueres. Una secció a càrrec de Josep Mª...