L’Ajuntament de Figueres diu no a la censura cultural

Data:

Nombroses notícies indiquen aquestes darreres setmanes que alguns ajuntaments governats actualment en solitari o coalició per l’extrema dreta han anul.lat esdeveniments culturals programats des de feia temps, per raons ideològiques o de contingut.

Els responsables i treballadors dels equipaments escènicomusicals de l’Ajuntament de Figueres s’han pronunciat públicament per oposar-se de manera clara i contundent contra el que qualifiquen de censura. Ahir, per exemple, es publicava el texte següent a xarxes socials:

“Des dels Teatres i espais escènics de comarques gironines manifestem la nostra solidaritat amb els i les artistes que han vist cancel·lades les seves funcions i defensem la llibertat d’expressió en la creació artística. A Figueres vam omplir la sala La Cate amb dues de les propostes que s’han vist cancel•lades: ‘Nua’ de l’Ann Perelló i ‘El mar: Visió d’uns nens que no l’han vist mai’ de Xavi Bobés i Alberto Conejero. Són propostes imprescindibles que han de seguir girant. Compteu amb tot el nostre suport!”

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Visca els arbres!!!

500 nens i nenes de tercer i quart de...