Eric Yuan, fundador i CEO de Zoom, visita Figueres

Data:

L’empresari nord-americà d’origen xinès Eric Yuan, fundador, CEO i accionista majoritari de Zoom Video Communications, ha visitat Figueres el dissabte 8 de juliol convidat per Dídac Lee i la seva família, dels quals és amic. Abans de descobrir el Teatre-Museu Dalí, Eric Yuan i els seus amfitrions han estat rebuts al despatx d’alcaldia per Jordi Masquef, pel tinent d’alcalde Manel Rodríguez i pels regidors Núria Bartrolich i Albert Alemany. Yuan ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

Què és Zoom

Zoom Video Communications és una empresa nord-americana fundada el 2011, amb seu a San José (Califòrnia), coneguda principalment pel seu sistema de videotrucades i reunions virtuals Zoom, disponible en ordinadors, ordinadors portàtils, telèfons intel.ligents i tauletes. Zoom es va popularitzar durant la pandèmia COVID-19, passant de tenir 10 milions d’usuaris actius el 2019 a més de 300 a finals d’abril de 2020. El seu principal accionista, Eric Yuan, està considerat una de les persones més riques del món, amb una fortuna estimada a 5500 milions de dòlars.

Zoom es va popularitzar durant la pandèmia COVID-19, passant de tenir 10 milions d’usuaris actius el 2019 a més de 300 a finals d’abril de 2020

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Pablo i Leticia Lee, entrevistats pel seu biògraf Joan Manuel Soldevilla

En Pablo i la Leticia Lee són dues de...

Diàlegs sobre Montserrat Minobis: La seva etapa a Barcelona

La periodista figuerenca Montserrat Minobis va passar la major...

Què és ser figuerenc(a)?

#OrgulldeFigueres Josep Adolf Estrader He sentit a parlar algunes vegades...