Eric Yuan, fundador i CEO de Zoom, visita Figueres

Data:

L’empresari nord-americà d’origen xinès Eric Yuan, fundador, CEO i accionista majoritari de Zoom Video Communications, ha visitat Figueres el dissabte 8 de juliol convidat per Dídac Lee i la seva família, dels quals és amic. Abans de descobrir el Teatre-Museu Dalí, Eric Yuan i els seus amfitrions han estat rebuts al despatx d’alcaldia per Jordi Masquef, pel tinent d’alcalde Manel Rodríguez i pels regidors Núria Bartrolich i Albert Alemany. Yuan ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

Què és Zoom

Zoom Video Communications és una empresa nord-americana fundada el 2011, amb seu a San José (Califòrnia), coneguda principalment pel seu sistema de videotrucades i reunions virtuals Zoom, disponible en ordinadors, ordinadors portàtils, telèfons intel.ligents i tauletes. Zoom es va popularitzar durant la pandèmia COVID-19, passant de tenir 10 milions d’usuaris actius el 2019 a més de 300 a finals d’abril de 2020. El seu principal accionista, Eric Yuan, està considerat una de les persones més riques del món, amb una fortuna estimada a 5500 milions de dòlars.

Zoom es va popularitzar durant la pandèmia COVID-19, passant de tenir 10 milions d’usuaris actius el 2019 a més de 300 a finals d’abril de 2020

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Fires i Festes de la Santa Creu: Els gegants i en Berruga

Curiositats de Figueres. Una secció a càrrec de Josep Mª...