La colla juvenil Mediterrània i la colla infantil Belluguets de Figueres, campiones de Girona de Sardana Esportiva

Data:

Mediterrània Jove i Belluguets són les colles sardanistes de l’AgrupaciMediterrània Dansa de Figueres i el passat diumenge van recollir els guardons de la temporada 2023 a la festa de cloenda que va tenir lloc a
Sant Cugat del Vallès.

La temporada ha estat molt profitosa i s’han assolit molt bons llocs. La colla juvenil Mediterrània Jove ha assolit el primer lloc al campionat territorial de Girona i un tercer lloc al campionat de Catalunya que
recompensa l’esforç dels joves tenint en compte que és el segon any que competeixen en la primera categoria. A més ha aconseguit el primer lloc en el campionat de revesses per colla.

La colla infantil Belluguets ha assolit el primer lloc al campionat territorial de Girona i un cinquè lloc en el campionat de Catalunya, unes posicions ben merescudes per als balladors i balladores més joves de l’Agrupació.

Després dels reconeixements Mediterrània Dansa continua la feina cap a la temporada 2024 que aquest any començarà a Figueres el 5 de maig amb el concurs de colles sardanistes del Campionat de Catalunya.

Els balladors i balladores de Mediterrània Dansa us conviden a formar part de l’Agrupació i fer la rotllana més gran per fomentar i conservar la nostra dansa nacional.

www.mediterraniadansa.com

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

La darrera classe i la darrera entrevista en actiu del professor Francesc Canet

Aquesta foto, feta pel Diari de Figueres, té un...

“Els meus records de les Fires de Figueres”

Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut de Vilafant,...

Amb Montserrat Vayreda, encara millor

Un vers de Montserrat Vayreda per tornar el passadís...

Quina edat teniu? Heu viscut els estius de l’Espanya franquista?

L'1 de juny es va inaugurar a la Sala...