La colla juvenil Mediterrània i la colla infantil Belluguets de Figueres, campiones de Girona de Sardana Esportiva

Data:

Mediterrània Jove i Belluguets són les colles sardanistes de l’AgrupaciMediterrània Dansa de Figueres i el passat diumenge van recollir els guardons de la temporada 2023 a la festa de cloenda que va tenir lloc a
Sant Cugat del Vallès.

La temporada ha estat molt profitosa i s’han assolit molt bons llocs. La colla juvenil Mediterrània Jove ha assolit el primer lloc al campionat territorial de Girona i un tercer lloc al campionat de Catalunya que
recompensa l’esforç dels joves tenint en compte que és el segon any que competeixen en la primera categoria. A més ha aconseguit el primer lloc en el campionat de revesses per colla.

La colla infantil Belluguets ha assolit el primer lloc al campionat territorial de Girona i un cinquè lloc en el campionat de Catalunya, unes posicions ben merescudes per als balladors i balladores més joves de l’Agrupació.

Després dels reconeixements Mediterrània Dansa continua la feina cap a la temporada 2024 que aquest any començarà a Figueres el 5 de maig amb el concurs de colles sardanistes del Campionat de Catalunya.

Els balladors i balladores de Mediterrània Dansa us conviden a formar part de l’Agrupació i fer la rotllana més gran per fomentar i conservar la nostra dansa nacional.

www.mediterraniadansa.com

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Fires i Festes de la Santa Creu: Els gegants i en Berruga

Curiositats de Figueres. Una secció a càrrec de Josep Mª...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...