Guerra als infractors en patinet

Data:

Fa un mes, l’Ajuntament de Figueres va iniciar conjuntament amb la Guàrdia Urbana una campanya informativa i sancionadora als usuaris de vehicles de mobilitat personal (VPM). Inicialment, la Guàrdia Urbana va informar als usuaris de patinets elèctrics sobre la normativa a complir per circular amb aquest tipus de vehicle per la ciutat.

Avui, dilluns 19 de febrer, l’Ajuntament ha informat en un comunicat que s’han dut a terme diversos controls a la ciutat, ampliant els sectors, i també se n’han realitzat amb agents de paisà, amb un resultat de més de 120 sancions. La majoria d’aquestes s’han interposat al centre de la ciutat, i les infraccions més recurrents han estat per circular per la vorera o zona de vianants, circular amb un nombre de persones superior al permès o utilitzant dispositius mòbils.

La voluntat del govern és “continuar denunciant aquestes conductes inapropiades. Així com realitzar més campanyes per combatre l’incivisme, com la que s’està duent a terme actualment per a aquelles persones que no recullen els excrements dels gossos al carrer; o la que s’iniciarà en els propers dies, per a aquells que ignoren el bon ús de la gestió de residus”.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Pablo i Leticia Lee, entrevistats pel seu biògraf Joan Manuel Soldevilla

En Pablo i la Leticia Lee són dues de...

Diàlegs sobre Montserrat Minobis: La seva etapa a Barcelona

La periodista figuerenca Montserrat Minobis va passar la major...

Què és ser figuerenc(a)?

#OrgulldeFigueres Josep Adolf Estrader He sentit a parlar algunes vegades...