Guerra als infractors en patinet

Data:

Fa un mes, l’Ajuntament de Figueres va iniciar conjuntament amb la Guàrdia Urbana una campanya informativa i sancionadora als usuaris de vehicles de mobilitat personal (VPM). Inicialment, la Guàrdia Urbana va informar als usuaris de patinets elèctrics sobre la normativa a complir per circular amb aquest tipus de vehicle per la ciutat.

Avui, dilluns 19 de febrer, l’Ajuntament ha informat en un comunicat que s’han dut a terme diversos controls a la ciutat, ampliant els sectors, i també se n’han realitzat amb agents de paisà, amb un resultat de més de 120 sancions. La majoria d’aquestes s’han interposat al centre de la ciutat, i les infraccions més recurrents han estat per circular per la vorera o zona de vianants, circular amb un nombre de persones superior al permès o utilitzant dispositius mòbils.

La voluntat del govern és “continuar denunciant aquestes conductes inapropiades. Així com realitzar més campanyes per combatre l’incivisme, com la que s’està duent a terme actualment per a aquelles persones que no recullen els excrements dels gossos al carrer; o la que s’iniciarà en els propers dies, per a aquells que ignoren el bon ús de la gestió de residus”.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Visca els arbres!!!

500 nens i nenes de tercer i quart de...