Figueres recupera la Nit del Comerç

Data:

Figueres ha recuperat la Nit del Comerç, amb un Auditori de Caputxins ple de gom a gom. Aquesta és una iniciativa impulsada per Comerç Figueres Associació i Setmanari de l’Alt Empordà, amb el suport de l’Ajuntament de Figueres, que té per objectiu guardonar els establiments que dinamitzen els espais comercials dins la trama urbana i aporten solucions de conveniència als clients i els comerços que, amb la seva millora constant, desenvolupen noves propostes i models de negoci per donar resposta a les noves demandes dels clients. També es vol posar l’accent en el capital humà del comerç i dels mercats, que contribueix a fer de Figueres una ciutat moderna i emprenedora.

En aquesta edició s’han lliurat cinc guardons: Premi al Comerç, al Comerç Emblemàtic, al Comerç de Barri, als Mercats de Figueres i a la tasca de contribució a la Promoció i Coneixement del Comerç de la ciutat. També s’han distingit a tots aquells comerços que compleixen 25, 50 i 100 anys de la seva activitat. 

L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, ha ressaltat que la Nit del Comerç reivindica i homenatja el comerç de proximitat, un comerç que porta implícits una sèrie de valors a la nostra ciutat: és un element cohesionador, un espai de socialització, un punt de trobada. Avui també posem també en valor el gran capital humà que hi ha al darrere, i que fa de Figueres una ciutat dinàmica, emprenedora i sobretot, viva”

Els premiats són els següents:

Reconeixement a l’antiguitat comercial

25 anys

Dalícatessen (Sant Pere, 19)

Celia Vela (Muralla, 8)

Cafè La Cubana (Forn Nou, 14)

50 anys

Restaurant Shang-Haï (Corriol de les Bruixes, 11)

Drogueria Calvó (Ample, 30)

100 anys i xifres rodones a partir de 100

Casals Promise (Nou, 8) (100 anys)

Joieria Ferrer (Ample, 9) (110 anys)

Perfumeria Marcó (Girona, 12) (150 anys)

Reconeixement al comerç degà de Figueres

Teixits Matas

Premi al comerç de Barri

Serraplà (Juncària Parc Bosc)

Premi Mercats de Figueres

Parada de Fruita i verdura de Lídia Guil (mercat de la Plaça Catalunya)

Premi al comerç emblemàtic

Can Rosa (La Jonquera, 4)

Premi a la tasca de contribució a la promoció i coneixement del comerç de la ciutat

Agustí Planas

Premi al comerç de l’any

Rambla 29

El jurat avaluador ha estat integrat per representants de les entitats organitzadores, a més de l’Ajuntament, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i la Cambra de Comerç de Girona.

La Nit del Comerç ha comptat amb la participació de David Cuadrado, autor, consultor i mind shaker. Llicenciat en Psicologia del Treball i les Organitzacions i ha treballat com a formador a diferents consultories. El 2002 va muntar la seva pròpia empresa de desenvolupament i formació empresarial: Viventia. És autor dels llibres: ¿La Unión hace la fuerza? i Los 5 sentidos de la Venta, així com de més de 30 articles publicats a diferents revistes especialitzades. En els seus 20 anys de carrera, David calcula que haurà format al voltant de 15.000 persones de més de 200 empreses diferents.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Fires i Festes de la Santa Creu: Els gegants i en Berruga

Curiositats de Figueres. Una secció a càrrec de Josep Mª...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...