Esportistes que porten per tot arreu l’Orgull de Figueres

Data:

Aquests darrers dies s’han presentat amb tots els seus efectius el club Natació Figueres, una de les entitats esportives més veteranes de la ciutat, i el Club Voleibol Figueres. El regidor d’Esports Pere Montserrat ha assistit a totes dues presentacions. En el cas de la del Club Voleibol, al costat de l’alcalde Jordi Masquef i acompanyat també pel regidor Ramon Pastoret.

CN Figueres

Creat el 1966, compta actualment amb més de 60 esportistes. El seu president és Joaquín Rubio. Pere Montserrat ha explicat al Diari de Figueres que “el CN Figueres és una entitat amb una gran trajectòria que, després d’unes temporades molt difícils per culpa de la pandèmia, recupera ara esportistes i projecció social”.

CV Figueres

El Club Voleibol Figueres compta amb més de 160 esportistes, entre equips escolars i federats. Estracta d’un dels clubs joves de la ciutat però amb una trajectòria ascendent, que creix cada any en esportistes, equips i, sobretot, en reconeixement social i èxits. El seu president és Jordi Jaume. Pere Montserrat vol “destacar la ferma aposta pels equips mixtos masculí – femení i el gran ambient de club que es respira al CV Figueres”.

Felicitats a totes i a tots!

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Audicions de sardanes entre el 23 d’abril i el 5 de maig

El Foment de la Sardana Pep Ventura, que presideix...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...