Esportistes que porten per tot arreu l’Orgull de Figueres

Data:

Aquests darrers dies s’han presentat amb tots els seus efectius el club Natació Figueres, una de les entitats esportives més veteranes de la ciutat, i el Club Voleibol Figueres. El regidor d’Esports Pere Montserrat ha assistit a totes dues presentacions. En el cas de la del Club Voleibol, al costat de l’alcalde Jordi Masquef i acompanyat també pel regidor Ramon Pastoret.

CN Figueres

Creat el 1966, compta actualment amb més de 60 esportistes. El seu president és Joaquín Rubio. Pere Montserrat ha explicat al Diari de Figueres que “el CN Figueres és una entitat amb una gran trajectòria que, després d’unes temporades molt difícils per culpa de la pandèmia, recupera ara esportistes i projecció social”.

CV Figueres

El Club Voleibol Figueres compta amb més de 160 esportistes, entre equips escolars i federats. Estracta d’un dels clubs joves de la ciutat però amb una trajectòria ascendent, que creix cada any en esportistes, equips i, sobretot, en reconeixement social i èxits. El seu president és Jordi Jaume. Pere Montserrat vol “destacar la ferma aposta pels equips mixtos masculí – femení i el gran ambient de club que es respira al CV Figueres”.

Felicitats a totes i a tots!

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

La darrera classe i la darrera entrevista en actiu del professor Francesc Canet

Aquesta foto, feta pel Diari de Figueres, té un...

“Els meus records de les Fires de Figueres”

Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut de Vilafant,...

Amb Montserrat Vayreda, encara millor

Un vers de Montserrat Vayreda per tornar el passadís...

Quina edat teniu? Heu viscut els estius de l’Espanya franquista?

L'1 de juny es va inaugurar a la Sala...