El cas exemplar del cotxe que feia virolles

Data:

El cas del cotxe que dissabte a la tarda feia virolles al centre de Figueres podrà ser pres com un exemple del que és la col·laboració entre ciutadans indignats i les forces d’ordre, en aquest cas la Guàrdia Urbana de Figueres.

I és que la policia local ha arribat a identificar el conductor del vehicle que, amb les seves virolles al carrer Nou, va obligar dues persones a apartar-se per evitar ser atropellades. El cotxe, un BMW, a més anava acompanyat d’altres vehicles que l’acompanyaven a gran velocitat. La policia ha obert diligències contra el conductor per conducció temerària i per un delicte contra la seguretat vial, que anirà per la via penal. Des de l’Ajuntament demanen col·laboració ciutadana per intentar esbrinar qui l’acompanyava en el seguici i si algú més va haver d’apartar-se per evitar ser envestit.

Els fets van passar aquest dissabte cap a les sis de la tarda just a l’encreuament entre el carrer Nou i el Muntaner, en ple centre de la ciutat. Un vehicle que circulava a gran velocitat va començar a fer virolles enmig del carrer mentre tocaven el clàxon. Al darrere, l’acompanyaven almenys quatre vehicles més, alguns d’alta gamma, que també tocaven el clàxon.

Una persona que va presenciar-ho ho va gravar tot en vídeo i ho va penjar a les xarxes socials etiquetant l’Ajuntament. Ràpidament, la policia li va demanar el vídeo en alta resolució per tal de poder identificar el conductor temerari.

L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, diu que “els figuerencs” estan “farts de veure i aguantar aquests comportaments incívics i temeraris” que “no només posen en risc la convivència sinó també la seguretat de les persones”. En aquest sentit, assegura que gràcies a la col·laboració ciutadana aquest conductors no es quedarà amb una “simple multa i retirada de punts, sinó que haurà de passar pel jutjat”.

“Esperem que serveixi d’exemple d’actuació amb tots els qui es creguin amb impunitat de fer el que els sembli pels carrers de Figueres”, afegeix Masquef. “Entre tots hem de frenar l’incivisme i no ens ha de tremolar el pols a l’hora de fer complir les normes als qui es creuen per sobre d’elles”, insisteix.

Jordi Masquef: “els figuerencs” estan “farts de veure i aguantar aquests comportaments incívics i temeraris” que “no només posen en risc la convivència sinó també la seguretat de les persones”. En aquest sentit, assegura que gràcies a la col·laboració ciutadana aquest conductors no es quedarà amb una “simple multa i retirada de punts, sinó que haurà de passar pel jutjat”

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Senyores i senyors: Amb tots vostès Dani Torrent, creador del cartell de Fires!

Figuerenc d’adopció des dels quatre anys, Dani Torrent explica...

El pou de l’esperança

FISERSA ha començat els treballs de perforació d’un nou...

Carles Mauné Alay, #OrgulldeFigueres

Per Montserrat Mauné, presidenta del Foment de la Sardana...