El 6 d’octubre arriba FIRAVO, la fira del vehicle d’ocasió de Figueres

Data:

Són ja 17 edicions i l’esdeveniment segueix creixent positivament. La Fira del vehicle d’ocasió de Figueres (Firavo) se celebrarà del 6 al 8 d’octubre al Recinte Firal. Seran 6.000 metres quadrats, 17 expositors, 400 i escaig vehicles de segona là i quilòmetre zero. Durant tres dies, el certamen d’enguany impulsarà la mobilitat sostenible amb un 25% més de vehicles híbrids i elèctrics.

La Fira és la més antiga de les comarques gironines i està plenament consolidada. L’edició de l’any passat va rebre un total de 7.500 visitants, es van vendre 225 vehicles amb un preu mitjà de 20.000 euros i es van facturar 4,5 milions d’euros.

Com en les edicions anteriors, juntament amb Fisersa, se sortejaran vals d’aparcament gratuït durant un any a la zona blava de Figueres entre les persones que comprin un vehicle a la Fira.

També,  juntament amb La Cuina del Vent, Comerç Figueres i l’Ajuntament, s’organitza un sorteig a les xarxes socials amb diferents premis: Una nit d’hotel per a dues persones, un sopar per a dues persones, un val de compra de 150 € als comerços de Comerç Figueres, dues entrades pel Museu Dalí, un cotxe elèctric per gaudir de l’Empordà tot el cap de setmana…

L’entrada és totalment gratuïta i l’horari és de les 10 del matí a les 8 del vespre de forma ininterrompuda.

L’acte d’inauguració serà el divendres, 6 d’octubre a les 10.00 h.

Seran 6.000 metres quadrats, 17 expositors, 400 i escaig vehicles de segona là i quilòmetre zero. Durant tres dies, el certamen d’enguany impulsarà la mobilitat sostenible amb un 25% més de vehicles híbrids i elèctrics

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Fires i Festes de la Santa Creu: Els gegants i en Berruga

Curiositats de Figueres. Una secció a càrrec de Josep Mª...