Dani Sala: “Tornarem a ajuntar la Unió amb la ciutat”

Data:

Un mes i mig després d’haver accedit a la presidència de la Unió Esportiva Figueres, l’empresari Dani Sala comença a ensenyar les cartes de la que serà la seva estratègia al capdavant del club de futbol. Avui, divendres 22 de setembre, ha presentat un acord amb Figueres Comerç, l’associació de comerciants de la ciutat, encarat a donar-se mútuament visibilitat. El club de futbol cedeix gratuiment a l’associació de botiguers un espai de la samarreta del primer equip perquè els nostres jugadors passegin per les ciutats de la Lliga Elit la marca de Figueres Comerç. I l’entitat que representa els comerciants impulsarà la visibilitat de la Unió tematitzant un partit de Lliga del primer equip com el partit de Comerç Figueres. Dani Sala està molt orgullós d’aquest acord i recorda que “la Unió és orgull de Figueres i volem encara fer-lo més gran. Estem treballant des de la nova junta per tornar a ajuntar la Unió amb la ciutat i amb l’Empordà”, explica en una entrevista a Diari de Figueres que podeu veure en vídeo en aquesta mateixa pàgina.

El president de la Unió Esportiva Figueres estima que un dels actius més importants del club són els seus 25 equips de futbol-base, amb 355 nens i nenes que podran a partir d’ara entrenar-se millor i sense solapaments gràcies al terreny d’entrenament que està construint l’Ajuntament amb la gespa natural que hi havia al camp gran abans que aquesta fos substituïda per l’herba sintètica. Dani Sala ha aprofitat l’entrevista per fer una crida a tots els seguidors de la Unió perquè participin el 24 de setembre a l’homenatge al president d’honor de l’entitat Carles Lloveras: “Els meus companys directius i jo estem molt orgullosos que aquest reconeixement del dia 24 fos la primera decisió presa per la nostra junta quan ens vam fer càrrec del club”. Nosaltres ens sumem als desitjos de Dani Sala i animem tothom a participar en aquest merescut reconeixement a Carles Lloveras.

“La Unió és orgull de Figueres i volem encara fer-lo més gran. Estem treballant des de la nova junta per tornar a ajuntar la Unió amb la ciutat i amb l’Empordà”

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Fires i Festes de la Santa Creu: Els gegants i en Berruga

Curiositats de Figueres. Una secció a càrrec de Josep Mª...