Carles Lloveras, #OrgulldeFigueres… i del Figueres!

Data:

La Unió Esportiva Figueres us dóna cita a dos quarts de cinc de la tarda a l’Estadi de Vilatenim per compartir un magnífic moment de reconeixement a Carles Lloveras Molinet. Serà just abans del partit de la Lliga Èlit del primer equip masculí davant el Can Vidalet, que començarà a a les cinc (entrada gratuïta).President d’honor de l’entitat, Carles Lloveras, que té 87 anys i és el soci número 7, ha dedicat una bona part de la seva vida a donar-ho tot per la Unió. Al 1979 ja va rebre la insígnia d’or i brillants del club. Des dels 8 anys que va a veure partits del Figueres, quan jugava al camp de les Monges.

En aquest vídeo, el president del club Dani Sala s’adreça als lectors i lectores del Diari de Figueres per animar-vos a participar en aquest acte tan especial. I nosaltres difonem la foto que el propi Carles, molt actiu a les xarxes socials, ha compartit avui a Facebook per parlar del partit d’ahir del Barça.

Visca la Unió! Visca en Carles Lloveras!

Carles Lloveras, que té 87 anys i és el soci número 7, ha dedicat una bona part de la seva vida a donar-ho tot per la Unió

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Els sardanistes han recordat Carles Mauné Alay

La llarga setmana de revetlles ha començat a Figueres...

Les Coses d’en Xavi Jiménez: Una mica de castell i una mica de comerç

En Xavier Jiménez Santamaria continúa buscant i posant tots...

Voleu veure l’interior de l’edifici Rhodes? Veniu, seguiu-nos.

L'arquitecte municipal Joan Falgueras explicava fa tot just unes...

Acte de cloenda del curs UNED sènior a Figueres

Ahir, dimecres 19 de juny, l'alcalde Jordi Masquef i la regidora Anna...