Cap a una solució per al carrer Balmes

Data:

Segur que les fotos us fan identificar fàcilment el lloc. Es tracta d’un tram de carrer de menys de 100 metres, sense sortida, que connecta amb les escales de l’Avinguda Salvador Dalí, espai conegut popularment com “Els Pins”, utilitzat diàriament per molts figuerencs.

Les arrels d’aquests pins han provocat al llarg dels anys esquerdes i alteració de l’asfalt. El problema ha esdevingut perpetu i els veïns en reclamen solucions. L’Ajuntament, a través de la primera tinent d’alcalde Carme Martínez, i els serveis tècnics municipals estan valorant des de fa setmanes les diverses i possibles solucions per dignificar i arreglar aquest espai. Passat Setmana Santa convocaran una reunió amb els veïns per exposar-les i que aquests hi diguin la seva.

Aquestes setmanes, amb les obres de millora de la xarxa d’aigua i accesibilitat de cruïlles a Via Emporitana i Av.Pirineus, l’afectació a la mobilitat i l’absència de vehicles aparcats, s’ha evidenciat encara més el mal estat històric de l’asfalt d’aquest tram de carrer.

Els nous sistemes de plantació d’arbres en carrers ja es fan amb una caixa metàl·lica que impedeix que les arrels afectin l’asfalt i les fan créixer cap a baix. Cal pensar, però, que antigament aquestes tècniques no s’utilitzaven provocant aquests desperfectes a l’asfalt amb els anys.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Audicions de sardanes entre el 23 d’abril i el 5 de maig

El Foment de la Sardana Pep Ventura, que presideix...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...