Benvinguts a l’Hotel Duran, emblema de Figueres (1a part)

Data:

El Diari de Figueres us proposa conèixer per dins l’Hotel Restaurant Duran, #OrgulldeFigueres. El seu propietari, Ramon Duran, s’ha convertit en el nostre guia de luxe per l’interior i l’exterior de l’establiment i el recuperador i intèrpret de bon nombre de records. L’ha visitat en Josep Adolf Estrader, que dialoga amb ell en aquests enregistraments audiovisuals.

La discreta porta d’entrada de la Fonda de Ca la Teta

Sabeu que a la Fonda de Ca la Teta, quan va ser comprada per la família Duran abans de convertir-la en l’actual Hotel Duran, s’hi entrava pel carrer Vilafant i no pel carrer Lasauca? Sabeu exactament per on? La porta encara es conserva però tan discreta que costa fixar-s’hi. Ramon Duran, propietari de l’Hotel Duran, ens fa de guia exclusiu.

Marques d’història a les portes de la cuina de l’Hotel Duran al carrer Rodes

Ramon Duran ens descobreix allò que potser, amb les presses del dia a dia, no haurien vist els nostres ulls: Marques d’història al que actualment són les portes d’entrada i sortida de la cuina i el magatzem de l’Hotel Duran. En el seu moment donaven accés al celler de Ca la Teta. Veniu amb nosaltres?

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Visca els arbres!!!

500 nens i nenes de tercer i quart de...