Un homenatge molt bonic i molt sentit

Data:

El 21 de juliol de 2023 moria Carme Gifre, figuerenca i magnífica actriu de qui La Funcional Teatre va escriure en aquell moment a les xarxes socials:

“Estem atrapats en la Tristor Infinita per la mort, ahir, de la nostra estimada companya Carmeta Gifre. Per a nosaltres, la Carmeta era la dolçor, la rialla, la bonhomia, l’esperit crític i de lluita… però sobretot era la generositat i l’Amor. Has deixat una empremta inesborrable als nostres espectacles i als nostres cors. Et pensarem en cada funció, et recordarem en cada trobada. Seràs sempre i per sempre a casa teva, LA FUNCIONAL”

Una de les ànimes de La Funcional Teatre, Salvador Torres, no podia ser més expressiu en el seu comiat públic a la Carme Gifre:

“Carmeta: Dono les gràcies, per haver pogut compartir amb tu molts dels moments teatrals de La Funcional Teatre de Figueres. Gràcies estimada Carmeta, i allà on hagis anat, dóna molts records a la Remei, a l’Helena, a en Joan i a la Dolors”.

El segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Figueres Josep Maria Bernils expressava:

“Avui el món del teatre figuerenc està de dol. S’ha mort la Carme Gifre Ple, la popular Carmeta, una actriu de La Funcional Teatre i una persona molt activa en aquest àmbit. Des de l’Ajuntament de Figueres, el nostre condol a la família i amics, i a tot el món de les arts escèniques de casa nostra, que plora aquesta trista i prematura pèrdua. Descansi en pau!”

Primer homenatge

La Funcional Teatre va dur a terme el dijous 2 de novembre el primer homenatge a la Carmeta. Va ser al Teatre El Jardí :

“Volem passejar junts pels records i la vida de la nostra estimada Carmeta. La volem recordar, la volem celebrar, la volem reivindicar com a part de les nostres vides i de la seva ciutat, #Figueres. I com a ella li hagués agradat, dalt de l’escenari”.

El Teatre es va omplir d’espectadors per participar en aquest homenatge, que va ser bonic i sentit.

(Fotos: Figueres a Escena)

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Fires i Festes de la Santa Creu: Els gegants i en Berruga

Curiositats de Figueres. Una secció a càrrec de Josep Mª...