Un homenatge molt bonic i molt sentit

Data:

El 21 de juliol de 2023 moria Carme Gifre, figuerenca i magnífica actriu de qui La Funcional Teatre va escriure en aquell moment a les xarxes socials:

“Estem atrapats en la Tristor Infinita per la mort, ahir, de la nostra estimada companya Carmeta Gifre. Per a nosaltres, la Carmeta era la dolçor, la rialla, la bonhomia, l’esperit crític i de lluita… però sobretot era la generositat i l’Amor. Has deixat una empremta inesborrable als nostres espectacles i als nostres cors. Et pensarem en cada funció, et recordarem en cada trobada. Seràs sempre i per sempre a casa teva, LA FUNCIONAL”

Una de les ànimes de La Funcional Teatre, Salvador Torres, no podia ser més expressiu en el seu comiat públic a la Carme Gifre:

“Carmeta: Dono les gràcies, per haver pogut compartir amb tu molts dels moments teatrals de La Funcional Teatre de Figueres. Gràcies estimada Carmeta, i allà on hagis anat, dóna molts records a la Remei, a l’Helena, a en Joan i a la Dolors”.

El segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Figueres Josep Maria Bernils expressava:

“Avui el món del teatre figuerenc està de dol. S’ha mort la Carme Gifre Ple, la popular Carmeta, una actriu de La Funcional Teatre i una persona molt activa en aquest àmbit. Des de l’Ajuntament de Figueres, el nostre condol a la família i amics, i a tot el món de les arts escèniques de casa nostra, que plora aquesta trista i prematura pèrdua. Descansi en pau!”

Primer homenatge

La Funcional Teatre va dur a terme el dijous 2 de novembre el primer homenatge a la Carmeta. Va ser al Teatre El Jardí :

“Volem passejar junts pels records i la vida de la nostra estimada Carmeta. La volem recordar, la volem celebrar, la volem reivindicar com a part de les nostres vides i de la seva ciutat, #Figueres. I com a ella li hagués agradat, dalt de l’escenari”.

El Teatre es va omplir d’espectadors per participar en aquest homenatge, que va ser bonic i sentit.

(Fotos: Figueres a Escena)

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Oriol Font i Esther López guanyen el 38è Open de Fires de tennis

Les instal•lacions del Club Tennis Figueres han acollit dissabte 20 de...

La Ciutat de Barcelona dedicarà uns jardins a la figuerenca Montserrat Minobis

La Ponència del Nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona, reunida...

La UE Figueres es queixa d’haver estat exclosa de la Copa del Rei 2024/2025

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Figueres es...

Figueres canvia el model d’algunes fonts per evitar-ne usos incívics

L’Ajuntament de Figueres ha procedit, a partir d’aquest divendres...