Un figuerenc que defensa els drets i interessos dels ciutadans de Vidreres

Data:

El figuerenc Salvador Torres, Defensor del Ciutadà de Vidreres, ha estat reelegit per dos anys més membre de la junta directiva del Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya a la 28° assemblea general ordinària de l’entitat. Salvador Torres és responsable de Desenvolupament Territorial i Relacions Institucionals a les comarques de Girona. Enhorabona!

El Fòrum de Síndics, Síndiques, Defesors i Defensores Locals de Catalunya (FòrumSD) és una associació sense ànim de lucre integrada pels síndics, síndiques, defensors i defensores dels Ajuntaments de Catalunya.

Actualment agrupa a un total de 47 sindicatures (41 a Catalunya i 6 de la resta de l’Estat) que presten aquest servei a més de la meitat de la població del Principat.

Els objectius del FòrumSD són promoure el creixement i el desenvolupament de la institució, facilitar la seva extensió i implantació als municipis, el desenvolupament de models de treball i d’actuació conjunts, així com disposar d’una xarxa de coordinació, informació, suport, intercanvi i assessorament entre les diverses sindicatures de proximitat.

Els síndics/ques i defensors/es de proximitat vetllen perquè la ciutadania pugui gaudir d’una bona administració local. L’objectiu de la institució és la defensa dels drets de la ciutadania en l’àmbit local, per la qual cosa poden supervisar l’Administració municipal. La seva actuació permet examinar i resoldre les queixes formulades pels ciutadans i ciutadanes d’acord amb els criteris de legalitat i d’equitat. Els síndics/ques i defensors/es també desenvolupen tasques de mediació sempre que les parts ho consentin o bé proposar fórmules de conciliació o acord entre l’administració i la ciutadania.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Audicions de sardanes entre el 23 d’abril i el 5 de maig

El Foment de la Sardana Pep Ventura, que presideix...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...