Quants diners s’estalviaria l’Ajuntament si no hi hagués incivisme?

Data:

Tots sabem que una de les coses que més molesten els figuerencs és l’aspecte brut de determinats indrets de la nostra ciutat. Sovint no es tracta d’un problema de manca de neteja regular, és més aviat l’incivisme d’uns pocs qui ho provoca. L’Ajuntament de Figueres, a través de l’empresa plurimunicipal Fisersa, ha retirat aquest divendres 28 de juliol 3.240 kg de residus a la Riera Galligans. Es tracta del cas que us comentàvem: d’abocaments incívics que hi ha en aquesta zona de la ciutat i, per tant, d’una queixa reiterada dels veïns del sector i que a més a més afecta la imatge de la ciutat quan els visitants arriben a l’estació del TGV.  

L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, ha criticat “l’incivisme permanent en aquesta zona que fa massa temps que dura i obliga a l’Ajuntament a destinar recursos de tots a netejar l’incivisme d’uns pocs”.

Els abocaments retirats eren una queixa reiterada dels veïns del sector, que a més a més afecta la imatge de la ciutat quan els visitants arriben a l’estació del TGV

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Els sardanistes han recordat Carles Mauné Alay

La llarga setmana de revetlles ha començat a Figueres...

Les Coses d’en Xavi Jiménez: Una mica de castell i una mica de comerç

En Xavier Jiménez Santamaria continúa buscant i posant tots...

Voleu veure l’interior de l’edifici Rhodes? Veniu, seguiu-nos.

L'arquitecte municipal Joan Falgueras explicava fa tot just unes...

Acte de cloenda del curs UNED sènior a Figueres

Ahir, dimecres 19 de juny, l'alcalde Jordi Masquef i la regidora Anna...