“Okupar” no perjudica només els propietaris

Data:

El divendres 4 d’agost de 2023 s’ha declarat un incendi a la zona situada entre la Marca de l’Ham i les Moragues. El fort vent feia pensar el pitjor pel que fa a la propagació. La Guàrdia Urbana i els Bombers han fet el seguiment de l’incendi de vegetació a les cases ocupades de la Marca de l’Ham. L’alcalde Jordi Masquef i la que serà a partir del 26 d’agost alcaldessa de Vilatenim Mireia Sala s’han desplaçat a la zona. El foc ha entrat a l’interior d’algunes de les cases, sense persones en el seu interior, i s’han evacuat els pisos de Les Moragues pel fum.

Respecte al problema de l’ocupació de cases, l’alcalde Jordi Masquef ha afirmat que “cal afrontar amb valentia les accions necessàries per acabar amb la problemàtica i les ocupacions d’aquestes cases, que només provoquen maldecaps i problemes als veïns. Hem de començar a exigir responsabilitats, assumir les que ens pertoquen i actuar amb fermesa”.

El foc ha entrat a l’interior d’algunes de les cases, sense persones en el seu interior, i s’han evacuat els pisos de Les Moragues pel fum

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Pablo i Leticia Lee, entrevistats pel seu biògraf Joan Manuel Soldevilla

En Pablo i la Leticia Lee són dues de...

Diàlegs sobre Montserrat Minobis: La seva etapa a Barcelona

La periodista figuerenca Montserrat Minobis va passar la major...

Què és ser figuerenc(a)?

#OrgulldeFigueres Josep Adolf Estrader He sentit a parlar algunes vegades...