“Okupar” no perjudica només els propietaris

Data:

El divendres 4 d’agost de 2023 s’ha declarat un incendi a la zona situada entre la Marca de l’Ham i les Moragues. El fort vent feia pensar el pitjor pel que fa a la propagació. La Guàrdia Urbana i els Bombers han fet el seguiment de l’incendi de vegetació a les cases ocupades de la Marca de l’Ham. L’alcalde Jordi Masquef i la que serà a partir del 26 d’agost alcaldessa de Vilatenim Mireia Sala s’han desplaçat a la zona. El foc ha entrat a l’interior d’algunes de les cases, sense persones en el seu interior, i s’han evacuat els pisos de Les Moragues pel fum.

Respecte al problema de l’ocupació de cases, l’alcalde Jordi Masquef ha afirmat que “cal afrontar amb valentia les accions necessàries per acabar amb la problemàtica i les ocupacions d’aquestes cases, que només provoquen maldecaps i problemes als veïns. Hem de començar a exigir responsabilitats, assumir les que ens pertoquen i actuar amb fermesa”.

El foc ha entrat a l’interior d’algunes de les cases, sense persones en el seu interior, i s’han evacuat els pisos de Les Moragues pel fum

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Visca els arbres!!!

500 nens i nenes de tercer i quart de...