Maria del Carme Minobis presenta “Diàlegs sobre Montserrat Minobis”

Data:

Tenim el plaer de compartir les paraules que Maria Del Carme Minobis ha escrit hores abans de la difusió del primer capítol de “Diàlegs sobre Montserrat Minobis”, produït pel Diari de Figueres amb motiu del 5è aniversari de la mort de la periodista figuerenca, l’onze de maig de 2019. Demà dissabte podreu veure’l al nostre diari digital i xarxes socials.

“L’oració al “Crist de la tramuntana”, de Carles Fages de Climent, va ser durant molts anys el distintiu de Ràdio Popular de Figueres. La veu que escoltàvem era la de la Montserrat Minobis,” la fada figuerenca” en paraules del poeta, i la primera locutora de Ràdio Popular.

En el cinquè aniversari de la seva mort ens hem retrobat amb amigues i companys i ho hem fet en llocs significatius i importants en la seva vida. Els seus, i els nostres records ens retornen la Montserrat a la ràdio, al Patronat de la Catequística, La Cate, el Col·legi de Periodistes.

La Montserrat Minobis, una dona figuerenca que va traspassar fronteres i de qui, avui i gràcies a la iniciativa del Diari de Figueres, recuperem anècdotes i fets de la seva vida que ens la fan sentir més nostra, més empordanesa”.

Maria del Carme Minobis, 10 de maig de 2024

Imatge superior: Maria del Carme Minobis, en un “frame” extret del primer capitol de “Diàlegs sobre Montserrat Minobis”, enregistrat a la que va ser la seu de Ràdio Popular de Figueres, avui despatxos del servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Un cap de setmana dedicat a la gent gran

La Rambla i la Plaça Catalunya us esperen aquest...

22 alumnes de Figueres i 22 estudiants de la UdG han participat al Projecte Rossinyol

L’alcalde Jordi Masquef i la regidora d’Educació Anna Morillas...