Visita guiada al Museu de la Tècnica de l’Empordà

Data:

La setmana passada us informàvem de la reobertura del Museu de la Tècnica de l’Empordà, una vegada acabades les commemoracions i exposicions dedicades al primer centenari del Grup Padrosa. Com bé sabeu, el museu està situat a l’antic garatge i oficines del Grup Padrosa perquè els seus creadors es diuen Pere Padrosa i Margarita Pierre. Un matrimoni que durant 49 anys han viatjat per tot arreu a la recerca de peces introbables… que han trobat.

Diari de Figueres té l’honor de compartir durant tres dies amb els nostres lectors i espectadors una visita del museu guiada per la senyora Margarita Pierre. Tot el nostre agraïment a ella com a l’equip del museu, en especial Anna Sayeras, la seva directora.

Primera etapa de la visita: Segona planta. Les màquines d’escriure. Benvingut al viatge pel temps!

Segon capítol de la visita guiada pel Museu de la Tècnica de l’Empordà, ara que ha tornat a obrir les portes al públic un cop acabades les commemoracions del primer centenari del Grup Padrosa. La senyora Margarita Pierre, ànima amb el seu marit Pere Padrosa, de la creacio d’aqusta gran col.lecció i museu, ens presenta les millors peces de la primera planta, les màquines de cosir i els rellotges de pèndol. Ens acompanyeu?

L’antic rellotge mecànic de l’església de Sant Pere de Figueres, que havia quedat en desús quan va ser substituït per un rellotge digital, no ha perdut el seu protagonisme i s’ha convertit en una de les peces més comentades i apreciades de l’exposició permanent del Museu de la Tècnica de l’Empordà. Acabem avui la visita guiada pel museu que ha conduït magistralment Margarita Pierre, ànima, amb el seu marit Pere Padrosa, d’aquest espai incomparable de tècnica, mecànica i viatge al passat.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Pablo i Leticia Lee, entrevistats pel seu biògraf Joan Manuel Soldevilla

En Pablo i la Leticia Lee són dues de...

Diàlegs sobre Montserrat Minobis: La seva etapa a Barcelona

La periodista figuerenca Montserrat Minobis va passar la major...

Què és ser figuerenc(a)?

#OrgulldeFigueres Josep Adolf Estrader He sentit a parlar algunes vegades...