L’Ajuntament anuncia la potenciació de la relació amb els barris

Data:

L’Ajuntament de Figueres potencia la regidoria de barris amb l’objectiu de donar més veu a les associacions de veïns, per apropar l’ajuntament a les diferents zones de la ciutat i treballar colze a colze amb les entitats. Aquesta regidoria transversal està liderada per les regidores Pilar Sánchez i Martina Prat (zona est i zona oest respectivament) i per l’alcaldessa de barri de Vilatenim, Mireia Sala.  L’objectiu és promoure la participació de les associacions de veïns amb la presa de decisions i el contacte directe dels veïns amb la regidora de barri de cada sector.  

Aquests objectius s’assoliran informant periòdicament de les actuacions que es faran al barris i alhora, recollint les inquietuds dels veïns, canalitzant-les i donant-hi resposta. Alhora, es farà un acompanyament i es donarà suport a les associacions perquè aquests siguin les referents de cada zona.

La setmana passada va tenir lloc la primera reunió informativa a les entitats i associacions amb la voluntat d’explicar el projecte.  

A partir d’ara, les regidores visitaran setmanalment una zona de la ciutat i faran passejades pels barris i reunions amb les associacions de veïns obertes a tothom per canalitzar les demandes.

També s’obrirà un nou espai a la pàgina web figueres.cat amb el títol de “Barris”, on s’hi podrà trobar tota mena d’informació útil per a les entitats i associacions de veïns i perquè aquest sigui un espai de difusió de les activitats que s’organitzen. Així mateix, també es faran sessions de formació per explicar temes com les subvencions, comptabilitat, finançament, participació i com funciona una associació.   

L’objectiu és promoure la participació de les associacions de veïns amb la presa de decisions i el contacte directe dels veïns amb la regidora de barri de cada sector

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Oriol Font i Esther López guanyen el 38è Open de Fires de tennis

Les instal•lacions del Club Tennis Figueres han acollit dissabte 20 de...

La Ciutat de Barcelona dedicarà uns jardins a la figuerenca Montserrat Minobis

La Ponència del Nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona, reunida...

La UE Figueres es queixa d’haver estat exclosa de la Copa del Rei 2024/2025

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Figueres es...

Figueres canvia el model d’algunes fonts per evitar-ne usos incívics

L’Ajuntament de Figueres ha procedit, a partir d’aquest divendres...