L’Ajuntament anuncia la potenciació de la relació amb els barris

Data:

L’Ajuntament de Figueres potencia la regidoria de barris amb l’objectiu de donar més veu a les associacions de veïns, per apropar l’ajuntament a les diferents zones de la ciutat i treballar colze a colze amb les entitats. Aquesta regidoria transversal està liderada per les regidores Pilar Sánchez i Martina Prat (zona est i zona oest respectivament) i per l’alcaldessa de barri de Vilatenim, Mireia Sala.  L’objectiu és promoure la participació de les associacions de veïns amb la presa de decisions i el contacte directe dels veïns amb la regidora de barri de cada sector.  

Aquests objectius s’assoliran informant periòdicament de les actuacions que es faran al barris i alhora, recollint les inquietuds dels veïns, canalitzant-les i donant-hi resposta. Alhora, es farà un acompanyament i es donarà suport a les associacions perquè aquests siguin les referents de cada zona.

La setmana passada va tenir lloc la primera reunió informativa a les entitats i associacions amb la voluntat d’explicar el projecte.  

A partir d’ara, les regidores visitaran setmanalment una zona de la ciutat i faran passejades pels barris i reunions amb les associacions de veïns obertes a tothom per canalitzar les demandes.

També s’obrirà un nou espai a la pàgina web figueres.cat amb el títol de “Barris”, on s’hi podrà trobar tota mena d’informació útil per a les entitats i associacions de veïns i perquè aquest sigui un espai de difusió de les activitats que s’organitzen. Així mateix, també es faran sessions de formació per explicar temes com les subvencions, comptabilitat, finançament, participació i com funciona una associació.   

L’objectiu és promoure la participació de les associacions de veïns amb la presa de decisions i el contacte directe dels veïns amb la regidora de barri de cada sector

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

La Schubertíada 2024 tindrà lloc del 10 d’agost a l’1 de setembre

La Cate ha estat l'escenari, el dissabte 13 d'abril,...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Fires i Festes de la Santa Creu: Els gegants i en Berruga

Curiositats de Figueres. Una secció a càrrec de Josep Mª...