La programació del Museu de l’Empordà per als propers mesos

Data:

El Museu de l’Empordà, va tancar les seves portes el 12 de setembre per a la seva renovació. La Sala d’Exposicions l’Escorxador acull “Empordoneses 2023. Dilogies alternatives. Digues… pren la paraula!”, fins al 21 de gener de 2024. La 14a edició parteix del significat de la paraula dilogia per entrar en interpretacions dobles de la realitat. La mostra convida onze artistes a portar la iniciativa temàtica, a parlar del que considerin que val la pena que sigui dit.  

De setembre a novembre tindrà lloc la quarta temporada d’Històries de l’Art, cicle de cursos per aprofundir en diversos aspectes de l’art a partir d’un acostament transversal i obert a tothom. En aquests nous cursos tractarem el cinema a Catalunya, el manga i l’art d’acció i la salut.  

Del 26 de febrer al 19 de maig tindrà lloc l’exposició d’Israel Ariño “Res no passa dues vegades”, una exposició inèdita en la qual es tracta d’un tall transversal en algunes de les sèries realitzades en els darrers quinze anys de trajectòria, un conjunt d’imatges que provenen de diferents entorns, obtingudes a partir d’una pràctica creuada d’errar i fotografiar. L’exposició dóna veu a geografies quotidianes menys visibles, més misterioses.

Del 8 de juny al 22 de setembre, la Sala d’Exposicions l’Escorxador acollirà “Vacances amb Franco”, un projecte de Monika Anselment. Una exposició que recupera la mirada d’aquells qui, com a infants, van venir a gaudir del turisme de sol i platja, ignorant quina era la realitat social del seu destí de lleure. La comissària és Cristina Masanés.

Fotografia: Eduard Bech, director del Museu de l’Empordà.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Senyores i senyors: Amb tots vostès Dani Torrent, creador del cartell de Fires!

Figuerenc d’adopció des dels quatre anys, Dani Torrent explica...

El pou de l’esperança

FISERSA ha començat els treballs de perforació d’un nou...

Carles Mauné Alay, #OrgulldeFigueres

Per Montserrat Mauné, presidenta del Foment de la Sardana...