Figueres s’ha mullat per l’esclerosi múltiple

Data:

Com cada any, Figueres ha participat al “Mulla’t per l’esclerosi múltipl”, que enguany ha celbrat el seu trentè aniversari. El Mulla’t s’ha celebrat el diumenge 9 de juliol a la majoria de piscines de Catalunya tot i que algunes piscines han preferit celebrar el Mulla’t un altre dia.

Hi ha moltes maneres de mullar-se i podem fer-ho durant tot el mes de juliol:

Al restaurant

Arreu de Catalunya hi ha restaurants que ofereixen un plat solidari amb l’esclerosi múltiple. Són els restaurants que es mullen!

 • Aquest juliol et pots mullar des de la cadena de restaurants König, des de la Costa Brava Centre a través dels establiments adherits a la Unió d’Empresaris d’Hosteleria i Turisme Costa Brava Centre, també des de la Cuina de l’Empordanet. 
 • També et podràs mullar als restaurants dels col·lectius gironins Associació Gironina d’Hostaleria i La Cuina del Vent.
 • A Barcelona et pots mullar des dels restaurants d’ACIB Barceloneta. Hi participen els restaurants: Can GanassaJaica, Can Ros, La Mar Salada, El Rossinyol, Can Ramonet, El nou Ramonet, Cal Chusco, Home Made Barceloneta, El rey de la Gamba, Dreams Food Truck, Salamanca i Frankfurt’s Barceloneta.
 • També et podràs mullar durant el mes de juliol amb lEix Fabra Centre de Barcelona. Hi participen 2 restaurants:  Txapeldun i Ovante.
 • Al Baix Llobregat des del col·lectiu Sabors de l’horta amb els establiments: Arrels a Begues i El Palau Vell a Sant Andreu de la Barca.
 • A les comarques de Lleida, el restaurant del càmping El Solsonès, es mullarà per l’EM durant tot l’estiu.

BOTIGA DEL MULLA’T

 • Et pots mullar amb els productes solidaris del Mulla’t. Samarretes, tovalloles, bosses, necessers i l’ampolla del Mulla’t tot a la teva disposició!

UN DONATIU

 • Et pots mullar fent un donatiu, que ens ajudarà a oferir serveis de rehabilitació per a les persones que veuen que l’esclerosi múltiple avança, així com a la recerca.
 • Et pots mullar fent un Bizum al 03128.

AL SUPERMERCAT

 • Durant el juliol també et pots mullar des del supermercat amb l’Oli OleAurum, que és l’oli del Mulla’t. Trobaràs l’oli, fet per productors catalans, a les principals cadenes de supermercats: Esclat, Bonpreu, Caprabo, Sorli, Michelangelo, Consum, Condis, Valvi, El Corte Inglés, Hipercor, Nova Venda, Supermercats Llobet i Carrefour. Per cada ampolla d’oli venuda OleAurum cedeix 1 € per l’esclerosi múltiple fins al 31 de juliol. 
 • Fins el 27 de juliol, Caprabo es mulla i donarà els micro donatius solidaris de la seva clientela que paga amb targeta bancària a la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars.  En el cas de la FEM, els fons recaptats amb el programa de cèntims solidaris es destinaran a l’atenció domiciliària per a persones amb EM. 

FENT UN VOLUNTARIAT

 • Et pots mullar fent un voluntariat pel Mulla’t. Les piscines ens demanen persones voluntàries per organitzar el salt del Mulla’t i per vendre els productes solidaris. Podeu omplir el formulari disponible a www.fem.es

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Senyores i senyors: Amb tots vostès Dani Torrent, creador del cartell de Fires!

Figuerenc d’adopció des dels quatre anys, Dani Torrent explica...

El pou de l’esperança

FISERSA ha començat els treballs de perforació d’un nou...

Carles Mauné Alay, #OrgulldeFigueres

Per Montserrat Mauné, presidenta del Foment de la Sardana...