Felicitats, Grup Padrosa!

Data:

El grup Padrosa ha celebrat l’acte central del seu Primer Centenari, el qual s’allargarà fins a finals d’aquest 2023 i que va començar el mes d’abril amb la inauguració de l’exposició ‘Ars logística. De Iuncaria a Figueres’, al Museu de la Tècnica de l’Empordà.

La Festa del Centenari, l’u de juliol, ha aplegat més de 2000 persones i ha consistit en una jornada de portes obertes a les instal·lacions de l’empresa, situades a Hostalets de Llers, on s’han proposat nombroses activitats organitzades expressament per a l’ocasió i amb entrada gratuïta.

Activitats que han inclòs des de l’exhibició de trial a càrrec del campió mundial junior, Arnau Farré; una matinal de trial, organitzada pel Club Motorista Figueres amb la participació i exhibició de socis del clubvisites a les instal·lacions de l’empresa per conèixer de prop la infraestructura de camions, grues i vehicles de l’empresa, incloent-hi una extensa col·lecció de camions històrics en perfecte estat de conservació; i concerts amb artistes com Beth Rodergas, Joina, Clima, Penélope, Alverd Oliva i Dj Ryna. Tot això, amb food trucks km 0. El públic ha gaudit de la festa fins a les dues de la matinada.

Un dels millors articles que s’han publicat sobre els cent anys del Grup Padrosa, el trobareu clicant sobre aquest enllaç, publicat el 3 de juny de 2023 per El Mercantil:

htps://elmercantil.com/2023/06/03/de-la-banqueta-del-carro-a-la-conquista-de-europa-en-camion/

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Senyores i senyors: Amb tots vostès Dani Torrent, creador del cartell de Fires!

Figuerenc d’adopció des dels quatre anys, Dani Torrent explica...

El pou de l’esperança

FISERSA ha començat els treballs de perforació d’un nou...

Carles Mauné Alay, #OrgulldeFigueres

Per Montserrat Mauné, presidenta del Foment de la Sardana...