El primer concert de la segona edició d’Eufòria sera à Figueres

Data:

Figueres serà la primera ciutat a acollir el nou concert d’EUFÒRIA amb la guanyadora i els finalistes d’aquesta segona edició. Serà el 31 d’agost, al Teatre Municial El Jardí, en el marc del Festival Acústica.

Eufòria

Eufòria és un concurs de talents musical musical que pretén trobar el millor cantant novell de Catalunya. Es va emetre per primera vegada el 3 de març de 2022 a TV3, amb una participació prevista de 15 cantants a la primera edició, que al final varen ser 16. En la segona temporada, en canvi, de bon inici hi ha hagut 16 concursants.

En la primera temporada del programa, la Mariona Escoda en va ser la guanyadora i va rebre com a premis: un contracte discogràfic amb Música Global per a iniciar una carrera artística professional, que es va efectuar el 18 de juliol; acompanyar en  Miki Núñez a la cançó d’estiu de TV3,  amb la cançó «Llums de mitjanit»; i participar en el disc de La Marató de TV3. En Triquell va ser el sotscampió amb la Núria López com a 3a finalista d’Eufòria 1.

En la segona temporada del programa, La Jim va guanyar el programa i va rebre com a premis: un contracte discogràfic per a iniciar una carrera artística professional, acompanyarà en Lildami a la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, participarà en dos festivals l’estiu de 2023 i actuarà amb en Miki Núñez en la presentació del seu disc. La Carla va ser la sotscampiona i l’Alèxia, la 3a finalista de la segona temporada del programa.

www.festivalacustica.cat

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Oriol Font i Esther López guanyen el 38è Open de Fires de tennis

Les instal•lacions del Club Tennis Figueres han acollit dissabte 20 de...

La Ciutat de Barcelona dedicarà uns jardins a la figuerenca Montserrat Minobis

La Ponència del Nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona, reunida...

La UE Figueres es queixa d’haver estat exclosa de la Copa del Rei 2024/2025

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Figueres es...

Figueres canvia el model d’algunes fonts per evitar-ne usos incívics

L’Ajuntament de Figueres ha procedit, a partir d’aquest divendres...