Tot el que cal saber sobre el 63è Aplec de la Sardana, amb Montserrat Mauné

Data:

Serà aquest cap de setmana. La Rambla de Figueres acollirà el 63è Aplec de la Sardana, amb la implicació de l’Ajuntament de Figueres i del Foment de la Sardana Pep Ventura.

Divendres: Ballada per a nens i joves

El gran aperitiu arribarà divendres, amb el repte previst inicialment per Fires, el 30 d’abril, i ajornat per la pluja: Fer ballar amb la Cobla Vila de la Jonquera 400 nens i nenes, joves alumnes de Figueres, fruit de les classes de sardanes que han estat rebent aquestes darreres setmanes.

Ens ho explica tot en aquest vídeo la presidenta del Foment de la Sardana. Trobareu també tota la informació en les dues imatges que us hem adjuntat.

Dissabte: Concert a l’Auditori dels Caputxins

L’Aplec, organitzat per l’Ajuntament de Figueres i el Foment de la Sardana Pep Ventura, proposa un concert dissabte que ve, 17 de maig, a l’Auditori dels Caputxins, amb la Cobla Ciutat de Girona. Si mireu atentament el programa que us hem adjuntat, veureu que hi ha temes de commemoracions d’aniversaris. Fixeu-vos què hi diu a sota d’alguns títols de sardanes.

Aquest cartell de l’Aplec l’ha fet l’alumna de batxillerat artístic Ainhara Schott en el marc d’un concurs que els organitzadors de l’Aplec han dut a terme amb els alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Alexandre Deulofeu.

Diumenge, el gran dia

El dia gran del 63è Aplec de la Sardana de Figueres serà el 19 de maig, diumenge. Les cobles Montgrins, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Bisbal Jove tocaran en l’acte sardanista més important de l’any a Figueres. Es farà a la Rambla i, en cas de mal temps, a la Plaça del Gra. Hi haurà 3 sardanes d’estrena: Ruixim de mar,de Joan Puig Fornis; Lídia, de Joan Vila Safont; i De Fortià a Vilafant, de Josep Antoni López. Es tocarà al matí i en conjunt les tres cobles la sardana “Sardanes a Figueres” de Carles Mauné Alay, en commemoració del 125è aniversari del seu naixement.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Un cap de setmana dedicat a la gent gran

La Rambla i la Plaça Catalunya us esperen aquest...

22 alumnes de Figueres i 22 estudiants de la UdG han participat al Projecte Rossinyol

L’alcalde Jordi Masquef i la regidora d’Educació Anna Morillas...