Dani Sala, nou president de la Unió Esportiva Figueres

Data:

La Junta Electoral de les eleccions a la presidència de la Unió Esportiva Figueres ha pres el 7 d’agost l’acord de proclamar nova Junta Directiva del club. L’única candidatura presentada, encapçalada pel soci núm. 279, el Sr. Daniel Sala Peix, es converteix doncs en nova Junta Directiva. El nou president de l’entitat és soci des de 1992, per ascendència familiar i des de sempre ha mantingut un vincle estret amb la Unió i amb altres entitats empordaneses i de la demarcació de Girona.

Les primeres declaracions del nou president Dani Sala no s’han fet esperar i han arribat a través de les xarxes socials del club. “Tinc molts sentiments, però en destacaria tres: il·lusió, ambició i responsabilitat”, afirma el nou president unionista, que afegeix que l’acompanya “un equip de directius transversal, motivats per començar a treballar cadascú en la seva àrea.” Dani Sala manifesta contundent i categòric que vol “professionalitzar el club, reconnectar-lo amb la ciutat, mantenir o millorar el gran nivell del futbol base i reimpulsar el futbol femení.”

Enhorabona i molts èxits.

“Tinc molts sentiments, però en destacaria tres: il·lusió, ambició i responsabilitat”, afirma el nou president unionista

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Visca els arbres!!!

500 nens i nenes de tercer i quart de...