Albert Testart, nou gerent de l’empresa d’aigües de Girona

Data:

L’historiador, politòleg i col·laborador del Diari de Figueres Albert Testart (Figueres, 1968) ha guanyat el concurs públic per cobrir la plaça de gerent de l’empresa d’aigües de Girona, Salt i Sarrià. Testart fa divuit anys que dirigeix empreses d’aigües i aquest nomenament és doncs un pas més en la seva carrera professional en aquest àmbit.

Albert Testart és llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia, especialització Relacions Internacionals; llicenciat en Filosofia i Lletres, especialització Història Contemporània; Executive MBA, Màster en Comerç i Finances Internacionals, titulat d’un curs superior en Direcció Financera i Comptable i Postgrau en Negociació.

A nivell professional, Testart era des de 2012 fins avui mateix gerent de CONGIAC, després d’haver estat director gerent de Fisersa (2005-2011), conseller de l’empresa mixta municipal Ecoserveis SA (2005-2011), coordinador general del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona, Girona, (2002-2005), gerent del Celler Cooperatiu d’Espolla (2000-2001) i d’haver estat tècnic en Comerç Internacional del Consorci de Promoció Comercial de Catalunya COPCA (1993-1997) i analista de Mercat de l’Oficina Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Rabat (1992-1993). Albert Testart va ser també professor associat a l’Àrea de Ciències Polítiques i de l’Administració al Departament de Dret Públic de la Universitat de Girona (2018-2021).

El col·laborador del Diari de Figueres és autor dels llibres Un segle d’associacionisme agrari a Navata. Figueres: Ajuntament de Navata, 2005 (coautor conjuntament amb Erika Serna) i El Casino Menestral Figuerenc, 1939-1979. Un estudi de sociabilitat sota el franquisme. Figueres: Ajuntament de Figueres, 2010. Albert Testart ha participat també en una vintena de llibres d’Història.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Visca els arbres!!!

500 nens i nenes de tercer i quart de...