A Figueres, combina i mou-te!

Data:

Figueres se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que tindrà lloc del 16 al 22 de setembre. El tema escollit per la Comissió Europea el 2023 és ‘Eficiència energètica’ i el lema és ‘Combina i mou-te!’.

La Setmana Europea de la Mobilitat és una campanya per sensibilitzar els responsables polítics i també la ciutadania de les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe a la ciutat.

A la ciutat de Figueres, s’han programat diferents activitats:

-Dilluns 18. A les 11.30 h: Presentació del projecte de la nova cruïlla de l’Avinguda Salvador Dalí amb la Pujada del Castell.

-Dimarts 19 i dijous 21 de setembre. A la placeta baixa de la Rambla. De 9 a 13 hores.

-Estand de Medi Ambient. Es donarà informació als ciutadans sobre la xarxa actual i futura de carrils bici a Figueres i l’oferta d’aparcaments per a bicicletes a la ciutat.

-Estand de Fisersa. Informació sobre punts de recàrrega de vehicles elèctrics, l’APP de transport públic i l’APP de les zones blaves i verdes d’aparcament.

– Dimecres, 20 de setembre de 9:30 a 12 hores. Activitat amb les escoles de Figueres d’anàlisi i foment de la mobilitat sostenible. Al Parc Bosc.

– Dimecres, 20 de setembre, a les 8 hores. Visita a les obres del carril bici de la carretera del Far

-Del 18 al 30 de setembre a la Biblioteca Carles Fages de Climent. Exposició L’impacte del Pacte 2020 pel Clima i l’Energia.

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, la Fundació Salut Empordà organitza, conjuntament amb l’Ajuntament de Figueres i l’empresa plurimunicipal de serveis FISERSA, una campanya per a la sensibilització de l’ús del transport públic.

Cliqueu aquí per visitar la web de la Setmana Europea de la Mobilitat

El tema escollit per la Comissió Europea el 2023 és ‘Eficiència energètica’ i el lema és ‘Combina i mou-te!’

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Pablo i Leticia Lee, entrevistats pel seu biògraf Joan Manuel Soldevilla

En Pablo i la Leticia Lee són dues de...

Diàlegs sobre Montserrat Minobis: La seva etapa a Barcelona

La periodista figuerenca Montserrat Minobis va passar la major...

Què és ser figuerenc(a)?

#OrgulldeFigueres Josep Adolf Estrader He sentit a parlar algunes vegades...