L’Ajuntament de Figueres habilita un espai per llançar petards

Data:

L’Ajuntament de Figueres inicia una campanya especial a les portes de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere de conscienciació, informació de les ordenances i control de l’incivisme en el llançament de petards, especialment en alguns punts conflictius de la ciutat, que acumulen nombroses queixes veïnals des de fa anys. Es farà especial incidència en la sensibilització dels efectes que causa el llançament incontrolat de pirotècnia en persones vulnerables, altament sensibles, gent gran i animals.

En aquest sentit, la Guàrdia Urbana ha iniciat dispositius estàtics nocturns amb vehicle policial, fins al 30 de juny, en aquests punts conflictius entre les 21 h i entrada la matinada. La plaça Europa serà l’espai segur i perimetrat per al llançament de petards, a partir del divendres 14 de juny i fins al 30 de juny, per prestar així aquesta alternativa entre les revetlles de Sant Joan i Sant Pere.

Aquesta setmana també s’iniciarà la campanya informativa i de sensibilització, sota el lema “A Figueres, celebren les revetlles amb civisme” amb divers material a xarxes socials i en equipaments públics municipals, i la realització de diversos vídeos amb la Guàrdia Urbana i material informatiu sobre l’ordenança de civisme i convivència i la normativa estatal sobre ús de pirotècnia segons les edats.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Oriol Font i Esther López guanyen el 38è Open de Fires de tennis

Les instal•lacions del Club Tennis Figueres han acollit dissabte 20 de...

La Ciutat de Barcelona dedicarà uns jardins a la figuerenca Montserrat Minobis

La Ponència del Nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona, reunida...

La UE Figueres es queixa d’haver estat exclosa de la Copa del Rei 2024/2025

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Figueres es...

Figueres canvia el model d’algunes fonts per evitar-ne usos incívics

L’Ajuntament de Figueres ha procedit, a partir d’aquest divendres...