El Dofí, orgull de Figueres

Data:

El Dofí, centre de lleure per a infants i joves amb diversitat funcional, ha celebrat avui el seu 25è aniversari amb un acte a l’Auditori Caputxins. Per molts anys, moltes felicitats i gràcies pel que feu!

Han estat 25 anys afavorint lleure de qualitat a persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu de potenciar la seva autonomia i inclusió social. L’alcalde Jordi Masquef, l’exalcalde Joan Armangué, els regidors Carme Martinez, Pere Montserrat, Martina Prat, Pilar Sànchez i Xavier Amiel, la presidenta del Consell Municipal de Vilatenim Mireia Sala i l’exregidor Josep Buixó han assistit a l’acte. I a ningú li ha passat desapercebut l’anunci que ha fet Jordi Masquef: la nova seu de l’entitat s’instal·larà a les antigues vivendes dels americans, al costat de la seu de Protecció Civil.

Fa només uns dies, al Dofí se li va atorgar, per la tasca que realitza el centre, el primer premi de l’educació en el lleure 2023 organitzat pel Consell Nacional de Joventut de Catalunya. Moltes felicitats!

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Pablo i Leticia Lee, entrevistats pel seu biògraf Joan Manuel Soldevilla

En Pablo i la Leticia Lee són dues de...

Diàlegs sobre Montserrat Minobis: La seva etapa a Barcelona

La periodista figuerenca Montserrat Minobis va passar la major...

Què és ser figuerenc(a)?

#OrgulldeFigueres Josep Adolf Estrader He sentit a parlar algunes vegades...