Cinc noves parades al mercat de Figueres

Data:

El mercat de la fruita i la verdura de Figueres aposta per garantir la singularitat, la qualitat dels productes i la diversistat de tipologies de les parades del mercat per mantenir-lo com un dels mercats de referència a les comarques gironines i al sud de França.  La voluntat del Govern és potenciar aquesta singularitat, els productors locals, productes de temporada i de km0 per mantenir-lo com un dels mercats de referència de comarques gironines i del sud de França.

El mercat, que se celebra el dimarts, dijous i dissabte a la plaça Catalunya i la Plaça del Gra té actualment 53 parades repartides entre les dues ubicacions.

Les noves parades guanyadores del concurs públic dut a terme són: La Coromina, de fruita i verdura ecològica, l’Associació Planterra de Cabanelles, que es dedica al planter i llavors ecològiques, l’Eduard Noguera, de Ventalló que comercialitza cafè a granel, la Judith Cantenys, de Castelló, que ven fruita i verdura ecològica i Mohamed Touati, de Vilafant, que ven herbes aromàtiques.

Ara, n’incorporarà cinc més, de productors locals i també ecològics. La regidora de fires i mercats, Pilar Sánchez, amb el regidor de promoció econòmica, Manel Rodríguez han donat la benvinguda a les noves parades i han valorat molt positivament aquestes noves incorporacions per garantir el futur del mercat, preservant els trets distintius que més valoren els compradors.

Figueres és una ciutat de mercats, que tenen una finalitat de liderar la promoció i comercialització dels productes alimentaris tradicionals de l’Empordà. Els mercats de Figueres s’han mantingut al llarg dels segles i avui en dia segueixen sent un pol d’atracció comercial i turística que dinamitza l’activitat a la ciutat i esdevenen un tret únic i diferencial.

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

Per Santa Creu, pengem la bandera de Figueres al balcó

Figueres recupera la campanya “Per Santa Creu, pengem la...

Els llibres de casa per a aquest Sant Jordi

El Diari de Figueres us presenta, gràcies al treball...

Escolliu amb el Diari de Figueres el cartell més popular de la història de les Fires

El Diari de Figueres us proposa fer "like" en...

Visca els arbres!!!

500 nens i nenes de tercer i quart de...