Mor als 58 anys l’exjugador del Figueres López López

Data:

Francisco López López, jugador del F.C. Barcelona de 1984 a 1988 i de la UE Figueres la temporada 1989-90, ha mort avui a l’edat de 58 anys després de patir un infart.

El ‘Diario de Huesca’ ha informat que López López s’ha trobat malament mentre conduïa el seu cotxe: “Ha ido a la orilla de la carretera y su corazón ha dejado de latir. Los esfuerzos por reanimarle han resultado estériles”, ha publicat el rotatiu aragonès.

Francisco López López havia nascut a Barcelona el 19 de novembre de 1956 i es va formar a la pedrera del Barcelona, arribant a jugar 14 partits amb el primer equip entre 1984 i 1988. Va ser internacional amb Espanya en categories sub 19, sub 20 i sub 21 i va debutar amb el primer equip del Barcelona el 9 de setembre de 1984 de la mà de Terry Venables en la famosa jornada de vaga de futbolistes professionals). Amb el Barça va guanyar una lliga, una Copa de la Lliga i una Copa del Rei. La seva carrera esportiva la va fer al Barça Atlètic, Barça Amateur, Figueres, Oviedo, Llevant, Avila, Cacereño i Osca.

“Des de la Unió Esportiva Figueres, donem el condol a tota la seva família, amics i coneguts”, ha publicat aquesta tarda el club de futbol figuerenc.

D.E.P

Compartir:

spot_img

Popular

Relacionats

63è Aplec de la Sardana: El concert de dissabte als Caputxins

L’Aplec, organitzat per l’Ajuntament de Figueres i el Foment...

Arriba la 10a edició de la Fira per la Gent Gran de Figueres

Els propers 25 i 26 de maig tindrà lloc...

Una gran rotllana de mainada a la Rambla

Figueres acull aquest cap de setmana el 63è Aplec...